Laat u zien! Het is van levensbelang!

Uw bedrijfskleding moet niet alleen worden gewassen en gestreken.
Soms moeten bepaalde kledingstukken ook worden hersteld of vervangen.

Wij detecteren tijdig alle slijtage en zwakke plekken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien zorgen we voor een snelle herstelling of vervanging, zonder dat uw bedrijfsactiviteiten verstoord worden.

Ook de personalisering, telling en stock van kledingstukken kunnen we voor u verzorgen.
Zo weet u exact hoeveel stuks er in omloop zijn!

Contacteer ons<p>Impregneren (hydrofobering) in de textielreiniging</p>

Impregneren (hydrofobering) in de textielreiniging

In principe is de hydrofobering een proces van de textielveredeling.
Daar hoort het bij de finishprocessen - het is de afsluiting van de textielfinish. Zoals bijv. ook het verfproces, hoort de hydrofobering tot de additieve processen, want aan de textiel worden substanties toegevoegd, die hun eigenschappen specifiek veranderen.<p>Het behoud van de beschermende functies is een <strong>must</strong>!</p>

Het behoud van de beschermende functies is een must!

Er is een beschermende kleding voor de meest uiteenlopende beroepsgroepen: brandweer, wegenbouw, reddingswezen enz. Deze heeft tot doel de mensen te beschermen tegen de aan het beroep verbonden gevaren.

Persoonlijke Beschermende Middelen (PBM) zijn voorzien van bijzondere beschermende functies, waaraan bij een nabehandeling geen afbreuk mag worden gedaan, resp. die opnieuw hersteld dienen te worden. Het is een belangrijke taak van de wasserij om ervoor te zorgen, dat beschermende kleding die de wasserij verlaat, de beschermende eigenschappen nog steeds bezit.

Wij komen het vuile linnen en de kledij bij u ophalen.

Alles wordt dezelfde dag nog volgens de wasvoorschriften gewassen, gedroogd en geplooid. Alle herstellingen worden vakkundig uitgevoerd.

Wij bezorgen u alles mooi gewassen, gedroogd, geplooid en/of gestreken weer terug, indien gewenst tot in het kastvakje.Shop wasserij
Lierseweg 315, 2200 Herentals
T 014 23 59 14


Maandag tot vrijdag
8.00u tot 16.00u

Zaterdag
Gesloten.